Staalplaat op maat

✓ In- en verkoop

✓ Snelle levering

✓ Up-to-date stocklijst

Bij Antwerpse Metalen kunt u een staalplaat op maat bestellen en dan zorgen wij voor de juiste afmetingen. U heeft uiteraard niet voor elk project dezelfde formaten en vormen van staalplaat nodig, en daarom kunt u bij ons terecht voor het op maat snijden van uw metalen plaat. Ook een tweedehands plaat kan volledig op maat worden gesneden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten?

Hoe snijden wij uw staalplaat op maat?

Er zijn een aantal manieren om een staalplaat op maat te snijden. Welke techniek we hiervoor gebruiken hangt af van een aantal factoren. De dikte van de metalen plaat, de nauwkeurigheid die u wenst bij het op maat snijden en of het bijvoorbeeld een plaat is van hoogsterkte staal. Dat zijn allemaal zaken waar we rekening mee moeten houden. Lees alles over de verschillende snijstijlen verder op onze website.

plaat
staalplaat | Antwerpse Metalen

De verschillende vormen

Wij kunnen uw staalplaat in een aantal vormen op maat snijden, en deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten staal en kwaliteiten. Een vlakke metalen plaat is de standaard vorm, die we in elke gewenste vorm op maat kunnen knippen of snijden. Een gezette stalen plaat kunnen we zowel enkelvoudig als meervoudig op maat leveren.

Heeft u interesse in onze producten?

Neem contact met ons op om uw bestelling te plaatsen

Heeft u vragen over een staalplaat op maat of over onze verschillende metalen platen? Neem contact op via info@antwerpsemetalen.be en we helpen u graag verder met uw bestelling. U kunt ook altijd eens kijken welke andere diensten we nog allemaal aanbieden of welke producten we momenteel in onze stock hebben.