Staalplaat op maat

✓ In- en verkoop

✓ Snelle levering

✓ Up-to-date stocklijst

Bij Antwerpse Metalen kunt u een staalplaat op maat bestellen en dan zorgen wij voor de juiste afmetingen. U heeft uiteraard niet voor elk project dezelfde formaten en vormen van staalplaat nodig, en daarom kunt u bij ons terecht voor het op maat snijden en bestellen van uw metalen plaat. Ook een tweedehands plaat kan volledig op maat worden gesneden.

Bent u op zoek naar een staalplaat die voor u op maat wordt gesneden?

Hoe snijden wij uw staalplaat op maat?

Er zijn een aantal manieren om een staalplaat op maat te snijden. Welke techniek we hiervoor gebruiken hangt af van een aantal factoren. De dikte van de metalen plaat, de nauwkeurigheid die u wenst bij het op maat snijden en of het bijvoorbeeld een plaat is van hoogsterkte staal. Dat zijn allemaal zaken waar we rekening mee moeten houden. Door een staalplaat op maat te bestellen bij ons, geniet u qua snijwerk van een gespecialiseerde service. Wij hebben namelijk een autogeensnijmachine met zes snijbranders waarmee plaatmateriaal snel en nauwkeurig gesneden wordt. Deze machine kan plaatwerk tot 200 mm dik snijden, met een maximale afmeting van 3.000 mm breed en 16.000 mm lang.

plaat
staalplaat | Antwerpse Metalen

De verschillende vormen

Wij kunnen uw staalplaat in een aantal vormen op maat snijden, en deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten staal en kwaliteiten. Een vlakke metalen plaat is de standaard vorm, die we in elke gewenste vorm op maat kunnen knippen of snijden. Een gezette stalen plaat kunnen we zowel enkelvoudig als meervoudig op maat leveren. Daarbovenop is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze andere diensten, zoals walsen, stralen en conserveren, en deur-tot-deur-levering.

Heeft u interesse in onze producten?

Neem contact met ons op om uw bestelling te plaatsen

Wilt u een staalplaat op maat bestellen of wenst u meer informatie over onze metaalhandel in Antwerpen? Onze experts staan u graag te woord en helpen u graag de juiste metalen plaat op maat te vinden. Hiervoor roepen wij onze eigen voorraad aan, maar gaan we, indien nodig, ook op zoek naar geschikt materiaal bij onze vele contacten. Neem dus gerust contact met ons op om de juiste staalplaat op maat te vinden.