S690QL

✓ In- en verkoop

✓ Snelle levering

✓ Up-to-date stocklijst

S690QL is constructiestaal met een zeer hoge treksterkte. Het kan dan ook niet ontbreken in het assortiment van Antwerpse Metalen. De letter S staat voor structureel, Q geeft aan dat het om getemperd staal gaat, en L betekent dat het staal een lage kerftaaiheid testtemperatuur heeft. 690 de minimale rekgrens aan van het materiaal in megapascal in N/mm².

Bent u op zoek naar S690QL voor constructie?

Waarvoor gebruikt u S690QL?

S690QL kan onder andere toegepast worden voor de constructies van kranen die zware lasten moeten verplaatsen. Zowel de beweegbare arm als de graafbak van de kranen kunnen gemaakt worden met dit hoogsterkte staal, om een lange levensduur te garanderen. Zelfs het chassis kan gebouwd worden met deze sterke staalsoort zodat de volledige constructie bestand is tegen grote krachten. Door gebruik te maken van deze staalsoort met een hoge treksterkte, heeft u over het algemeen minder stalen platen nodig voor uw constructies.  

plaat

Heeft u interesse in onze producten?

Neem contact op met ons over uw bestelling

Bent u op zoek naar S690QL voor de constructie van bijvoorbeeld kranen of bruggen? Neem dan zeker een kijkje op onze stocklijst en vind de producten die u nodig heeft. Als metaalhandel hebben wij namelijk een enorm breed aanbod aan platen in alle vormen en maten, en nemen wij ook graag overschotten of gebruikte platen van u over. Indien u nog vragen heeft over onze metaalsoorten of uw bestelling, kan u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.